Prosvasis
Accounting Software
Prosvasis GO
Electronic Invoicing
Prosvasis Cloud
Online Accounting Services
Prosvasis Ergani Cloud
Digital Employee Card

H Μεγάλη Μέρα των Λογιστών

Νέα

PROSVASIS: Ο ψηφιακός μετασχηματισμός των λογιστικών γραφείων ξεκίνησε.

Η PROSVASIS, μέλος του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, με πολυετή δραστηριοποίηση στην ανάπτυξη εφαρμογών για λογιστικά γραφεία, παρουσίασε τη νέα σειρά λογισμικού Prosvasis Business Suite ONE, την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού για λογιστικά γραφεία, σε ειδικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν περισσότεροι από 1.500 λογιστές και φοροτεχνικοί, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρώτοι το PBS ONE. Βασισμένο στην ισχυρή και άκρως πετυχημένη πλατφόρμα PBS και ενσωματώνοντας την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση των ανθρώπων της PROSVASIS, το PBS ONE συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται το σύγχρονο λογιστικό γραφείο σε μία και μόνο εφαρμογή.

Με επίκεντρο το λογιστή και τις πραγματικές του ανάγκες, το PBS ONE βάζει τέλος στην πολυπλοκότητα, το κόστος και την αυξημένη πιθανότητα λαθών που συνεπάγονται η διαχείριση πολλαπλών διαφορετικών λογιστικών εφαρμογών, η εξωτερική διασύνδεση με υπηρεσίες/πληροφοριακά συστήματα και οι χρονοβόρες χειροκίνητες καταχωρίσεις. Παράλληλα, το PBS ONE ενσωματώνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την υποστήριξη των απαιτήσεων που προκύπτουν από την εφαρμογή των Ηλεκτρονικών Βιβλίων-myDΑΤΑ της Α.Α.Δ.Ε.

Με εντυπωσιακά φιλικό περιβάλλον εργασίας το PBS One επιτρέπει σε λογιστές και φοροτεχνικούς να διεκπεραιώνουν εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια οποιαδήποτε εργασία τους, από όπου και αν βρίσκονται μέσα από ένα και μόνο σύστημα.