Ευκαιρίες καριέρας

Με εξαιρετικά έμπειρα και διακεκριμένα στελέχη στο δυναμικό της, καθώς επίσης πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες στο portfolio των λύσεών της, η Prosvasis μπορεί να αποτελέσει και για εσάς, μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία.

Σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον που συμβαδίζει με τους γρήγορους ρυθμούς της αγοράς, οι άνθρωποί μας εργάζονται ομαδικά και μεθοδικά, με γνώμονα την καινοτομία και την ελεύθερη έκφραση ιδεών.

Η PROSVASIS επενδύει στην διαρκή επιμόρφωση των στελεχών της μέσα από τη συμμετοχή τους σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και προγράμματα σε τομείς που σχετίζονται με την εξέλιξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Εάν πιστεύετε στην καινοτομία και διαθέτετε τις γνώσεις και το πάθος να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο και διαρκώς αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον, μπορείτε να μας στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail hr@prosvasis.com.

Η Prosvasis θα κρατήσει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις υπάρξει διαθέσιμη μία θέση εργασίας που ανταποκρίνεται στο προφίλ σας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα, τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.
Athens Greece
Σύμβουλος Πωλήσεων Λογιστικών Εφαρμογών ΣΥΛ-09.2021
OPEN DATE 17/9/2021
Athens Greece
Support Consultant SCP_03.2020
OPEN DATE 30/9/2021
Athens Greece
.NET Developer
OPEN DATE 22/10/2021
Τhessaloniki Greece
Σύμβουλος Πωλήσεων Λογιστικών Εφαρμογών
OPEN DATE 25/10/2021